Event

Thomas Fonnesbæk Trio
08
Feb
2019

Thomas Fonnesbæk Trio

  • By:Brønderslev
  • Lokation:Den Runde Pavillon
  • Tid:18:30 – 22:30

Fredag den 8. februar 2019 kl. 18.30 Dinner + Jazz i Den Runde Pavillon, Brønderslev.

Arrangementet består af en buffet leveret af Landboskolen og jazz i verdensklasse

Fonnesbæk/Kauflin/Williams er en ny international supertrio bestående af det unge amerikanske klavervidunder Justin Kauflin, den danske verdensklassebassist Thomas Fonnesbæk samt den amerikanske toptrommeslager Billy Williams.

Både Justin Kauflin og Thomas Fonnesbæk har synæstesi (evnen til at opfatte musik som farver). Dette resulterer i et utrolig spændende sammenspil på højeste niveau, hvor alt er muligt, og hvor musikken er uden grænser.

De 3 musikere mødtes første gang, da de blev sat sammen i forbindelse med en koncert på Jazzhus Montmartre i København. Justin Kauflin blev så begejstret over sammenspillet med Thomas Fonnesbæk, at han inviterede ham med på sine turnéer i Europa og Asien. Det er efterfølgende blevet til albummet ”Synesthesia” med duoen Fonnesbæk & Kauflin samt et for nyligt udgivet album “Sharing” med trioen.

Thomas Fonnesbæk har gennem de seneste år spillet sig op blandt de bedste bassister i verden og turnerer og indspiller med bl.a. Enrico Pieranunzi, Lars Jansson, Sinne Eeg, Monty Alexander, Aaron Parks og mange andre. Han er virtuos på sit instrument og besidder desuden en fantastisk stærk rytmik og en usædvanlig melodisk og harmonisk sans. Fonnesbæk er desuden en anerkendt komponist.

Justin Kauflin er et af nyere tids største klavertalenter og har allerede skabt sig en stor fanskare verden over. Den verdenskendte trompetist, Clark Terry, og Michael Jacksons legendariske producer, Quincy Jones, tog for flere år siden den unge Kauflin under deres vinger og har en stor andel i hans succes. Historien om Kauflin og hans møde med Clark Terry og Quincy Jones er blevet foreviget i filmen “Keep on, keeping on”, hvor man følger Justins udvikling som spirende kunstner. Filmen findes bl.a. på Netflix.

Billy Williams er fra Virginia, USA og er barndomsven med Justin Kauflin. Han har arbejdet professionelt med en lang række af jazzens store navne, f.eks. Christian McBride, Larry Willis, Steve Wilson, Benny Golson, Ellis Marsalis m. fl.

Justin Kauflin (piano/US)
Thomas Fonnesbæk (bass/DK)
Billy Williams (drums/US)

Billetpris for medlemmer af Jazz9700: Dinner + Jazz kr. 300,-, kun Jazz kr. 225,-
Billetpris for ikke medlemmer: Dinner + Jazz kr. 350,-, kun Jazz kr. 275,-

Dinner kl. 18.30, Jazzkoncet kl. 20.00.