Event

Sinne Eeg Group
04
Sep
2020

Sinne Eeg Group

  • By:Brønderslev
  • Lokation:Den Runde Pavillon
  • Tid:18:30 – 22:30

Jazz9700 præsenterer i samarbejde med Det Musiske Hus Sinne Eeg Group

Intet mindre end 3 tidligere Ben Webster Prisvindere kan man denne aften opleve på samme scene. Tilsammen udgør de Sinne Eeg Group. Så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre.

Der vil blive blandt andet blive spillet sange fra Sinne Eegs seneste albums ”We’ve Just Begun”, som blev indspillet med DR Big Band og udgivet i november 2019. Dette album indeholder 5 helt nykomponerede sange fra Sinnes hånd.

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på Cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse.

Den hjemlige jazzscene har Sinne Eeg allerede indtaget og hun er ved at have godt fat i udlandet, som USA, Japan, Kina, Frankrig, Norge og Sverige.

I 2007 fik Sinne Eeg fik sit store gennembrud med cd’en “Waiting For Dawn” i 2007 og har ikke siden set sig tilbage og modtaget flere danske jazzpriser.

Jacob Christoffersen er aftenens pianist. Hans eminente timing, kreativitet og lyriske sans gør enhver koncert med ham til en oplevelse. Han og Sinne Eeg har gennem en lang årrække været faste samarbejdspartnere.

Lennart Ginman er en af de mest kreative bassister i landet og mest kendt for samarbejde i grupperne Ginmann/Eivør, Ginman/Jørgensen og ikke mindst Ginman/Blachman/Dahl.

Zoltan Csörsz bag trommerne er en af de mest efterspurgte trommeslagere i Sverige og kendt for sin alsidighed. Han er ungarer men har boet i Malmø i mange år. Som trommeslager er han i en klasse, hvor kun meget få befinder sig i. Vi har tidligere hørt ham i Danmark, bl.a. som medlem af pianisten Nicolaj Bentzon Brotherhood.

Snyd ikke dig selv for denne oplevelse med så gode musikere som:

Sinne Eeg, vokal
Jacob Christoffersen, piano
Lennart Ginman, bas
Zoltan Csörcz, trommer

Koncerten holdes som et dinner + jazz arrangement med start kl. 18.30 og er man kun til jazz er det kl. 20.00


Jazz9700 støttes blandt andre af: