Event

** AFLYST ** Enrico Pieranunzi og Thomas Fonnesbæk
16
Nov
2018

** AFLYST ** Enrico Pieranunzi og Thomas Fonnesbæk

  • By:Brønderslev
  • Lokation:Den Runde Pavillon
  • Tid:18:30 – 22:30

** Koncerten er aflyst pga. af en brækket finger **

Enrico Pieranunzi og Thomas Fonnesbæk

Jazz i absolut verdensklasse.

Fredag den 16. november 2018 kl. 18.30 I Den Runde Pavillon, Brønderslev.

Arrangementet består af en tapasanretning leveret af Brønderslev Golfcafe og du kan opleve en superduo i verdensklasse. Der er lagt op til fantastisk jazzaften.

Den italienske verdenspianist, komponist og arrangør, Enrico Pieranunzi, er fortsat en af de mest eftertragtede pianister på verdensplan. Dels fordi han leverer klaverspil i verdensklasse som både klassisk koncertpianist og som jazzpianist, hvilket er meget udsædvanligt, men også hans evner som improvisator og komponist gør ham til en helt unik oplevelse. Han har spillet med mange af de store amerikanske jazzmusikere, bl.a. Stan Getz, Chet Baker, Charlie Haden m.fl., men er vel nok mest kendt for sit triosamarbejde med Marc Johnson og Joy Barron.

Han er en af jazzens helt centrale personligheder og har som komponist i en lang årrække leveret titelmelodier til den italienske filmindustri.

Her kan Enrico høres i sammenspil med den danske superbassist og komponist, Thomas Fonnesbæk, der igennem sin alsidige karriere har spillet sig ind i en verdenselite af jazzmusikere med bl.a. Didier Lookwood, Justin Kauflin, Aaron Parks, Christian Sands, Lars Jansson Paulo Freso, Stefano Bullmondo, Adam Baldych, m.fl.

På de hjemmelige breddegrader er han bl.a. kendt for sit duo-samarbejde med sangerinden Sinne Eeg, som har høstet fine anmeldelser verden over og duen modtog i 2015 en dansk jazz Grammy.

Han er kendt for sit virtuose spil og blændende teknik som gør ham til en eminent solist og akkompagnatør, og i sammenspillet med Enrico Pieranunzi er det improvisation i særklasse.

De to virtuoser indspillede i 2017 duo-albummet Blue Waltz, en live optagelse fra Copenhagen Jazz Festival og har hermed lagt kimen til et sammenspil i verdensklasse, hvor man har mulighed for at få en af de helt specielle oplevelser.

Billetpris for medlemmer af JAZZ9700: kr. 300
Pris for ikke-medlemmer: kr. 350
Bestil din billet via billetto eller på e-mail billet@jazz9700.dk eller telefon +45 21 12 06 06