Event

Aarhus Jazz Orchestra
05
Okt
2018

Aarhus Jazz Orchestra

  • By:Brønderslev
  • Lokation:Den Runde Pavillon
  • Tid:18:30 – 22:30

Aarhus Jazz Orchestra – Highlights fra 4 årtier

Efter 40 år på den danske jazzscene finder Aarhus Jazz Orchestra (tidligere Klüvers Big Band) nu de største highlights frem til en storslået koncertrække sammen med den danske jazzsangerinde Signe Juhl.

Fredag den 5. oktober 2018 kl. 18.30 i Den Runde Pavillon, Brønderslev.

Arrangementet består af en tapasanretning leveret af Brønderslev Golfcafe og der er lagt op til en fantastisk aften med Aarhus Jazz Orchestra og Signe Juhl.

Alt det bedste er fundet frem fra arkivet fra samarbejder med nogle af tidens største jazzikoner. Koncerten vil byde på en perlerække af komponister fra eksempelvis Thad Jones, Bob Brookmeyer, Quincy Jones og Maria Schneider. Undervejs i koncerten kan du høre historier om nogle af de udvalgte numre fortalt af de musikere, der har været en fast del af Aarhus Jazz Orchestra gennem en længere årrække. Kom med og få et enestående indblik i Aarhus Jazz Orchestra fra en tid, hvor noget af den absolut bedste bigband-musik blev skrevet.

Til koncerten medvirker desuden sangerinden Signe Juhl, der med rekordfart i den grad er ved at slå sit navn fast på den danske jazzscene med sin naturlige og charmerende vokal, og hun behersker om nogen såvel den danske som amerikanske jazztradition.

Aarhus Jazz Orchestra blev grundlagt i 1977, først (og ganske kort) med titlen Bred Ymer, og dernæst som Klüvers Big Band – et navn, der vækker genklang hos de fleste jazzkendere. Den legendariske Jens Klüver stod i spidsen og udviklede bigbandet fra et hobbyprojekt under studietiden til en af de vigtigste aktører i nordisk bigband-jazz. Siden 2012 har orkestret eksisteret under navnet Aarhus Jazz Orchestra. Sidste år rundede orkestret sit 40 års jubilæum som en af de absolut stærkeste bigbands i Norden med mere end 80 årlige koncerter i både ind- og udland.

Billetpris for medlemmer af JAZZ9700: kr. 300
Pris for ikke-medlemmer: kr. 350
Bestil din billet via billetto eller på e-mail billet@jazz9700.dk eller telefon +45 21 12 06 06